Tu est aqui:  / Falsterbo / Centre Astronòmic del Montsec. 2/07/2022

Centre Astronòmic del Montsec. 2/07/2022

Aquest concert, impulsat i organitzat pel Salvador Ribas, director del Centre Astronòmic, és molt especial, per les seves característiques. La proposta era acomiadar el Paf sota les estrelles! Consisteix en fer dos passis de 45 minuts, a dins de la cúpula, amb capacitat per a 66 persones, a les fosques, i cantar 10 cançons, una d’ elles el Paf, mentre la cúpula s’ obre i apareix el cel real, tot estrellat!!!

Aquest tipus de concert l’ hem fet amb un format reduit de la banda, donat que l’ escenari és molt petit. En aquesta ocasió hem actuat els 3 Falsterbos, el Toni Xuclà i la Magalí Datzira.

La Maria Martínez, avui és la nostra Road Manager.

Per tant, hem fet un repertori de cançons més tranquiles, que estiguessin en consonància amb el lloc, l’ hora i el públic assistent.

Per realizar aquest concert, hem organitzat totes les activitats prèvies. Hem sortit de Barcelona a migdia, hem dinat pel camí, en aquest cas al Restaurant Nou Urbisol, de Castellolí, menú boníssim!

Hem sortit cap a Àger, i parat al Monastir de les Avellanes, on hem de passar la nit.

Hem arribat al Centre Astronòmic sobre les 18h i ens hem trobat amb la resta de la banda. Ens han deixat una aula per assajar i guardar les pertinences i hem pogut assajar tot el repertori.

A les 20h hem fet les proves de so a la cúpula fins les 21h que hem sopat a l’ Aula 2 on ens han preparat un menú bestial, adaptat a totes les peculiaritats alimentaries de cadascú. Tot boníssim!!! Ens hem posat guapos per actuar i a les 22h en punt comencem el primer passi. A les 22.45h fem la pausa per fer el canvi dels assistents i a les 23h  fem el segon passi.

Ens surt molt bé I a la gent els agrada moltíssim. Ha estat una experiencia increíble, doncs cantem completament a les fosques amb les projeccions de la cúpula i després, amb la cúpula oberta, amb l’ espectacle de les estrelles reals. Després de fer una petita pausa el Salvador ens convida a veure el telescopi i les imatges que es veuen. Es impressionant.

En acabar, recollim tot i marxem cap el Monestir de les Avellanes que està a uns 40Km. El lloc és preciós, un monastir dels Maristes, molt gran que l’ han reconvertit en Hostal. Ja tenim les habitacions adjudicades i ens retirem per anar a dormir.

A les 9 del matí ens retrobem per esmorzar, riure i xerrar.

Ha estat un dels bolos més especials que hem fet.

 

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 

 

Copyright

Copyright 2012 - 2022
© Falsterbo


Contacte

Email: eduard@doctorestivill.com
Manager: 607 905 698