Tu est aqui:  / La Història / Falsterbo – 1982

Falsterbo – 1982

Montse Domènech i Eduard Estivill

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 

El juny de 1982, l’Àngel Fàbregues, antic editor dels discs de FALSTERBO 3, torna a insistir als membres del grup per gravar cançons noves. És així com la Montse i l’Eduard decideixen reorganitzar el grup, retiren del nom el número 3 i graven l’LP anomenat RASTRES, amb cançons altre cop pròpies i arranjaments d’Ia Clua. El folk es torna una mica més rítmic.

El 1984, FALSTERBO fitxa per la discogràfica PDI, successora de la pionera EDIGSA, i el novembre d’aquest any edita un nou LP anomenat Amics i records, seguint la línia de l’anterior LP, amb cançons pròpies i arranjaments d’Ia Clua. L’estil Folk-rock és clar en el disc.

A l’abril del 86 FALSTERBO treu un nou disc anomenat A cada instant, amb més cançons pròpies dins la línia Folk-rock. Presenten el disc a la sala Zeleste i les crítiques continuen sent bones.

El 1987 és el 20è aniversari de FALSTERBO i ho celebren gravant un disc recopilatori amb els seus companys i amics músics. Així en l’àlbum trobem cançons com Paf el drac màgic cantada amb en Joan Manuel Serrat, L’estranya joguina amb Guillermina Motta o El vell camí rocós amb Quico Pi de la Serra. El disc porta per nom Falsterbo 20 anys.

Després d’aquesta efemèride, la Montse Domènech i l’Eduard Estivill decideixen fer una aturada en el seu camí artístic per dedicar-se a les seves professions. 

Copyright

Copyright 2012 - 2022
© Falsterbo


Contacte

Email: eduard@doctorestivill.com
Manager: 607 905 698