Tu est aqui:  / La Història / Falsterbo 3 – 1969

Falsterbo 3 – 1969

AMADEU BERNADET, MONTSE DOMÈNECH i EDUARD ESTIVILL

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

A finals del 68, en Joan Boix va deixar el grup i Montse Domènech s´hi va incorporar. Així va quedar establerta l’estètica definitiva de Falsterbo: unes bones veus amb cuidades harmonies, senzilles però amb molt de gust, perquè tothom pogués cantar amb ells. Era la consolidació de l’estètica de la música folk a Catalunya.

Durant l’any 1969, Falsterbo 3 va aprofundir en el coneixement de la música folk d’altres comunitats, musicant poemes de Celso Emilio Ferreiro, compromès poeta gallec. Fruit d’aquest treball va ser l’aparició del seu tercer disc gravat l’abril del 69 amb les cançons Monólogo del viejo trabajador i Si Rudo…

Durant aquest any fan 85 actuacions, entre les quals destaca una gira per Madrid on participen en el Festival de la Canción Testimonio, i recitals a Zamora, Valladolid, Salamanca, Ferrol, Ponferrada, Vigo i Saragossa entre d’altres. Eren temps de molta repressió política i cantar cançons Folk amb lletres compromeses era tota una aventura. Els recitals eren vigilats per la policia i ells fitxats.

Copyright

Copyright 2012 - 2022
© Falsterbo


Contacte

Email: eduard@doctorestivill.com
Manager: 607 905 698