Tu est aqui:  / La Història / Falsterbo 3 – 1969

Falsterbo 3 – 1969

 

AMADEU BERNADET, MONTSE DOMÈNECH i EDUARD ESTIVILL

A finals del 68, en Joan va deixar el grup i Montse Domènech s´hi va incorporar. Així va quedar establerta l’estètica definitiva de Falsterbo: unes bones veus amb cuidades harmonies, senzilles però amb molt de gust, perquè tothom pogués cantar amb ells. Era la consolidació de l’estètica de la música folk a Catalunya.

Durant l’any 1969, Falsterbo 3 va aprofundir en el coneixement de la música folk d’altres comunitats, musicant poemes de Celso Emilio Ferreiro, compromès poeta gallec. Fruit d’aquest treball va ser l’aparició del seu tercer disc gravat l’abril del 69 amb les cançons ´Monólogo del viejo trabajador´ i ´Si Rudo…´

Durant aquest any fan 85 actuacions, entre les quals destaca una gira per Madrid on participen en el Festival de la Canción Testimonio, i recitals a Zamora, Valladolid, Salamanca, Ferrol, Ponferrada, Vigo i Saragossa entre d’altres. Eren temps de molta repressió política i cantar cançons Folk amb lletres compromeses era tota una aventura. Els recitals eren vigilats per la policia i ells fitxats.

 

Deixa un comentari

Copyright

Copyright 2012 - 2015
© Falsterbo Marí


Diseño Web ComunicacionActiva.com 

Hosting DigitalPymes.es

Contacte

Email: estivill@ctv.es
Manager: 649.418.682