Tu est aqui:  / La Història / Falsterbo Marí 2002

Falsterbo Marí 2002

 

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 

L’èxit assolit amb Salta un Ocell, ens porta a preparar el que seria segurament el disc més brillant d’aquesta època, COR DE CROM 2002. I ho fem amb una nova discogràfica, Música Global, que tria 15 cançons:
tres composicions pròpies d’Isidor Marí i les altres, d’autors estrangers, com Cat Stevens, Beatles, Bob Dylan, Donovan, Kansas, Neal Young, Peter, Paul and Mary, magistralment adaptades per Isidor Marí.
Un músic brillant com en Toni Xuclà va ser l’encarregat de la direcció musical. I ell mateix també va ser el guitarrista i el mandolinista del disc. Amb els altres components del grup, van fer els arranjaments.
Els músics van ser en Juan Aguilar i en Pau Carreras als violins, en Carlos Duque al baix, en Jeroni Pagan al piano i als teclats, l’Oriol Prats a la flauta, en Santi Salas a la percussió, en David Simon a la bateria i l’Eduard Estivill i l’Isidor Marí a les guitarres acústiques.

També hi van col·laborar, amb la guitarra elèctrica, l’Emili Valeriola, el Jofre Bardagi, posant veu a Pols en el vent, la Laia Porta, fent coros a Embòlica les penes i Sanibel i per últim la primera veu a Mirar Endavant, és del Cris Juanico.

COR DE CROM ha estat el disc més venut de la història de Falsterbo. Va ser presentat a l’Espai (Barcelona) el 31 d’octubre del 2002, amb un gran èxit de públic i crítica. El grup va fer més de 50 actuacions, moltes d’elles conjuntament amb els seus companys del Grup de folk.

Copyright

Copyright 2012 - 2022
© Falsterbo


Contacte

Email: eduard@doctorestivill.com
Manager: 607 905 698