Tu est aqui:  / Falsterbo / Granollers. 16/10/2022

Granollers. 16/10/2022

Granollers va ser un recital especial. Dos dels companys, el Guillem Callejón i el Jordi Marquillas, tenien vincles molt personals amb la gent que van venir a veure’ns. En Jordi va estiuejar molts anys a Marata i en Guillem viu a la Garriga.

A més a més, va ser gràcies a la bona gestió de l’antic alcalde, en Josep Mayoral que ens va obrir les portes per poder cantar al magnífic teatre auditori que tenen. Després, l’equip de cultura va organitzar a la perfecció tots els detalls, perquè fos un recital entranyable.

Vam tenir la sort que una jove i grandíssima cantant, la Paula Valls, cantes amb nosaltres el Paf. També ens va regalar una nova cançó, una primícia, que va fer molt feliç a tota la gent que ens va venir a veure. I també ho hem de dir: tots els companys de la banda vam quedar impressionats per la qualitat de la Paula, que sempre portarem en el nostre cor.

Molt emotiu va ser el final del recital. Vam demanar que pugessin a l’escenari, gent del públic, entre elles les persones amb capacitats diferents que ens acompanyaven. Nens i adults, emocionats, acomiadant el Paf.

Teniu unes magnífiques fotografies que va fer el Joan Callejon, pare del Guillem. Unes imatges entranyables. De tot cor li donem les gràcies.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Fotografies: Joan Callejón

Copyright

Copyright 2012 - 2022
© Falsterbo


Contacte

Email: eduard@doctorestivill.com
Manager: 607 905 698