Tu est aqui:  / Falsterbo / Olot. 29/01/23

Olot. 29/01/23

Teatre Principal d’Olot. Va ser el concert número 18. I va tornar a ser una actuació fantàstica.

Ho sabíem de bon començament. Uns 9 mesos abans, el responsable de cultura de l’ajuntament, en Jordi, va mostrar un entusiasme aclaparador perquè anéssim a acomiadar en Paf al seu teatre municipal. Un altre d’aquests magnífics llocs que hi ha en ciutats emblemàtiques de Catalunya, com ho és Olot a la comarca de la Garrotxa.

El teatre estava ple i nosaltres molt feliços de cantar-hi. Però, no podem amagar que un pel de tristor ens embolcallava. Estàvem a punt d’acabar un any de gira, contactant amb grans persones que ens acompanyaven a cada concert i que cantaven amb nosaltres.
Abans del concert vam estar dinant a un restaurant que ens va agradar molt, el Cafè del Firal, exquisit el menjar i personal molt atent.
Els companys de la banda, l’Alex als teclats, la Magalí al Baix i Contrabaix, la Glòria a la bateria, el Guillem amb la guitarra acústica i la pedal steel i en Toni a les guitarres acústica i elèctrica. Estàvem molt emocionats. Ho volíem fer molt bé i així es va reflectir en les dues hores que va durar l’actuació.

No van faltar les persones de La Fageda que, contentíssims, van acompanyar-nos. I la Coral que va cantar el Paf amb entusiasme i entrega.

Un gran recital per terres que estimem. Ja en Joan Boix, el meu amic i fundador de Falsterbo, solia venir molt sovint a una masia que tenien els seus pares a Sant Privat d’en Bas. En aquesta masia, fa 54 anys vam aprendre la cançó Ai adéu, Cara Bonica, que encara ressona en el cor de molts catalans.

Olot ens agrada i només podem donar gràcies immenses a aquesta ciutat que tan ens ha estimat.

Eduard Estivill

 

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 

Copyright

Copyright 2012 - 2022
© Falsterbo


Contacte

Email: eduard@doctorestivill.com
Manager: 607 905 698