Tu est aqui:  / Falsterbo / Vilanova i la Geltrú. 9/07/2022

Vilanova i la Geltrú. 9/07/2022

FESTIVAL FIMPT

Aquest festival té unes caractrístiques especials. Hem pogut fer un homenatge i comptar amb músics d’ altres èpoques, amics incondicionals.

El concert és un dels programats entre d’ altres que formen part del Festival Internacional de Música Popular i Tradicional, organitzat per l’ Ajuntament de Vilanova.
La nostra banda ha estat formada pels tres Falsterbos amb l’ acompanyament de Toni Hernández, guitarra, Dani Ortín, batería i Albert Guitart al baix. Amb un sol assaig del dia 8 va ser suficient perquè dominessin els temes.

El concert va transcórrer amb molta energia, “marxa” i fluidesa.
Hi va assistir molt públic, tots els seients plens, gent dreta…super màgic. L’ espai del port davant del mar era espectacular.

Vam fer un repertori adient al lloc, a la banda i al tipus de festival. Tot ell més “marxós” (folk rock) perquè el públic pogués participar.
Cançons que normalment no canta Falsterbo van estar presents, com Vull Ser Lliure i Escolta-ho en el el vent, en homenatge a Xesco Boix i al duo Joan Boix i Ramon Casajona.
Del Jaume Arnella també vam fer una cançó molt original. La veu solista la va fer el nostre batería, Dani Ortín, la batería la va tocar el nostre guitarrista Toni Hernandez i la guitarra el nostre polimusic i tercer Falsterbo, Jordi Marquillas. Va ser una sorpresa per a tota la gent, que podeu veure en un dels videos que hem penjat.

Després, la gent del FIMPT, que ens van tractar fabulosament be (Alcaldessa, Regidora i Responsable del Festival) ens van oferir un magnific sopar.
I sobretot volem recalcar la feina de l’equip de so. Profesionals exquisits , que van resoldre les petites dificultats de sempre i ens van fer sonar espectacularment bé.

Moltíssimes gràcies a tots.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 

Copyright

Copyright 2012 - 2022
© Falsterbo


Contacte

Email: eduard@doctorestivill.com
Manager: 607 905 698