Tu est aqui:  / Falsterbo / Eduard Estivill

Eduard Estivill

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Neix a Barcelona el 1948. Als 18 anys té la sort de fer una estada a Califòrnia, Estats Units, amb una beca d’estudis durant el període del gener de 1966 al juliol de 1967.

Allà coneix la música Folk en profunditat, assistint a concerts de Bob Dylan, Peter, Paul and Mary, Beach Boys, The Mamas and the Papas, Birds i Joan Baez.
Queda fortament marcat pel moment cultural que li toca viure (naixement del moviment hippie, guerra del Vietnam, música) i al tornar a Barcelona es reuneix amb el seu amic Joan Boix per traduir cançons Folk i començar a cantar-les amb el Grup de Folk.

Estudia Medicina. Treballa a diferents hospitals de Barcelona i al 1989 inicia l’etapa més decisiva de la seva carrera professional. Forma la Unitat d’Alteracions del Son a l´Institut Dexeus de Barcelona. La Unitat esdevé capdavantera en el tractament de les malalties del son i és reconeguda per les seves aportacions científiques i divulgatives sobre el son.

És autor de nombrosos llibres, entre ells Duérmete niño que ha ajudat milers de nens a dormir bé.

L’Eduard es extravertit, entusiasta i engrescador. Canta amb FALSTERBO perquè la música forma part de la seva vida, i més ara que no té necessitat de triomfar, viure’n o ser reconegut.

Copyright

Copyright 2012 - 2022
© Falsterbo


Contacte

Email: eduard@doctorestivill.com
Manager: 607 905 698