Tu est aqui:  / La Història / Falsterbo – 1982

Falsterbo – 1982

FALSTERBO

Montse Domènech i Eduard Estivill

1* El juny de 1982, Àngel Fàbregues, antic editor dels discs de FALSTERBO 3, torna a insistir als membres del grup per a gravar noves cançons. És així com la Montse i l’Eduard decideixen reorganitzar el grup, retiren del nom el número 3 i graven l’LP anomenat RASTRES, amb cançons altre cop pròpies i arranjaments d’Ia Clua. El folk es torna una mica més rítmic.

2* El 1984, FALSTERBO fitxa per la discogràfica PDI, successora de la pionera EDIGSA, i el novembre d’aquest any edita un nou LP anomenat AMICS I RECORDS, seguint la línia de l’anterior LP, amb cançons pròpies i arranjaments d’Ia Clua. L’estil Folk-rock és clar en el disc.

3* A l’abril del 86 FALSTERBO treu un nou disc anomenat A CADA INSTANT, amb més cançons pròpies dins la línia Folk-rock. Presenten el disc a la sala Zeleste i les crítiques continuen sent bones.

4* El 1987 és el 20è aniversari de FALSTERBO i ho celebren gravant un disc recopilatori amb els seus companys i amics músics. Així en l’àlbum trobem cançons com ´Paf el drac màgic´ cantada amb Joan Manuel Serrat, ´L’estranya joguina´ amb Guillermina Motta o ´El vell camí rocós´ amb Quico Pi de la Serra. El disc porta per nom FALSTERBO 20 ANYS.

Després d’aquesta efemèride, la Montse Domènech i l’Eduard Estivill decideixen fer una aturada en el seu camí artístic per dedicar-se a les seves professions. 

 

Deixa un comentari

Copyright

Copyright 2012 - 2015
© Falsterbo Marí


Diseño Web ComunicacionActiva.com 

Hosting DigitalPymes.es

Contacte

Email: estivill@ctv.es
Manager: 649.418.682