Tu est aqui:  / Falsterbo / Teatre Auditori de Calldetenes 10/04/22

Teatre Auditori de Calldetenes 10/04/22

Quart concert de la gira Adeu Paf.
A les 3 de la tarda arribem a l’Auditori Teatre de Calldetenes, al costat de Vic. És un teatre força nou, espaiós, amb capacitat per unes 500 persones. Molt confortable, amb uns camerinos molt grans i professionals. Els tècnics, Jordi Rotés, Jordi Rutllan i ajudants, munten l’escenari per fer les proves de so i assaig.

Avui venen de convidats en Pep Sala i en Jonathan Arguelles i el petit cor de nenes, nens i pares, de l’Escola de Música, dirigida per la Mònica.
Fem les proves de so i assaig dels temes més difícils i assagem també amb el Pep Sala i el Jonathan, també amb el cor de nens que ens acompanyaran a Paf.

El concert va genial està ple, el públic molt participatiu amb una resposta molt càlida, ens sentim molt a gust.
La banda, com sempre, impecables, tots son genials, el Toni, el Guillem, la Glòria, l’Àlex,i la Magalí, que canta les últimes estrofes del Paf tan bé que ens quedem extasiats!
El Pep Sala amb el Jonathan, canta Boig per tu i el Paf. El final del concert és preciós, tothom cantant Quan el sol es pon, amb molta alegria. Tenim a la gent de l’Associació de Sant Tomàs. S’ho passen genial. I ens fan feliços.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 

Copyright

Copyright 2012 - 2022
© Falsterbo


Contacte

Email: eduard@doctorestivill.com
Manager: 607 905 698