Tu est aqui:  / Falsterbo / Sant Cugat. 23/10/22

Sant Cugat. 23/10/22

ESPECTACULAR, ESPECTACULAR. Aquesta era la paraula que els espectadors, sortint del recital que vam fer a l’Auditori de Sant Cugat ens deien entusiasmats.

La veritat és que va ser una actuació diferent. El dia va començar molt de matí. Els tècnics a les 9 h, van començar a muntar, nosaltres, tots els components de la família Paf, vam arribar sobre les 11 h. Com és costum, quan això passa, portem croissants per a tothom.
Era un dia especial perquè cantàvem per primera vegada amb Gema 4, les grans amigues cubanes que s’han incorporat a la família, per cantar plegats algunes cançons.
No havíem pogut assajar i ho vam fer el diumenge al matí. Va ser entranyable. Ja veureu els vídeos. Tots ens vam emocionar escoltant les seves veus virtuoses.

Després i per cel.lebrar-ho, vam anar a dinar a un lloc espectacular: el Telefèric. El teníem a un minut de l’Auditori i a més a més, un dels propietaris és en Ramon Padrosa, un antic company i amic dels «escoltes». Unes paelles sensacionals i amanides van configurar un menú boníssim. Tot regat amb una mica de vinet i molta dosi d’energia i bon humor per part de tots. Érem 14.

A les 7 en punt vam començar i com sempre, el temps va passar molt depressa. El debut de les Gema 4 cantant amb nosaltres va ser súper bonic, a més de molt professional.
El públic al·lucinava i nosaltres més. Al final no ens deixaven marxar i vam haver de fer 4 cançons de bis. El públic va ser meravellós i van cantar amb nosaltres la majoria de cançons.

Guardarem un gran record de l’actuació a Sant Cugat. Una de les millors de la gira Adeu Paf.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 

CANÇONS EN DIRECTE

 

 

Copyright

Copyright 2012 - 2022
© Falsterbo


Contacte

Email: eduard@doctorestivill.com
Manager: 607 905 698