Tu est aqui:  / Falsterbo / Sant Feliu de Guíxols. 6/08/2022

Sant Feliu de Guíxols. 6/08/2022

Sant Feliu de Guíxols és un lloc emblemàtic per la Montse Domènech. La seva mare era Ganxona (així és com s’anomenen la gent nascuda en aquest bonic poble).
Fa 60 anys, va començar el Festival de Porta Ferrada i un magnífic músic i gran professional, l’Albert Millor, l’ha portat a complir 60 anys.
I gràcies a ell, Falsterbo va poder actuar el dia 6 d’agost, del 2022, al Teatre Municipal, dins de la programació de la Porta Ferrada.

Va ser, també una actuació entranyable, perquè la Montse i l’Eduard fa 54 anys que estiuegen a Sant Feliu. I com que parlen amb tothom, tenen molts amics que mai els havien vist i sentit cantar. Van compartir actuació amb nosaltres la Pilar, que ens dona un cafè boníssim cada dia, la Victòria, una pagesa entranyable que busca per nosaltres les millors verdures i fruites per nosaltres, ajudada pel Joan, el Marc que té un «Gorgonzola», extraordinari, la Montse que ens ensenya a triar i cuinar el millor peix de la seva parada, un altra Montse, que té la millor carn i embotits de la costa brava, en Jordi, que ens regala glaçons per anar amb barca, i el Raul i el Javi, que ens mimen quan anem a jugar a golf. També hi eren, no cal dir-ho, molts amics que compartim partides de golf, en mig de la calor i amics de tota la vida, com un grup de 5 americans, vinguts de Carlsbad Califòrnia, per escoltar el nostre concert, i que són la nostra estimada «família americana», on jo, l’Eduard vaig passar un any, aprenent aquestes cançons que ara cantem.

El Jordi Rotes i el Belen (un nou backliner) van fer que sonés tot molt bé. Va ser un concert especial. Tots els companys, Toni, Àlex, Magalí, Glòria, Guillem i els tres falsterbo, vam sortir supercontents del que havíem brindat al públic. Ens va sortir un concert rodó, que va fer que la gent aplaudís, cantés amb nosaltres i que no ens deixes marxar.

Un altre concert inoblidable, per a Falsterbo i la gent que ens estima.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Fotògraf: Pere Carreras

 

Copyright

Copyright 2012 - 2022
© Falsterbo


Contacte

Email: eduard@doctorestivill.com
Manager: 607 905 698