Tu est aqui:  / Falsterbo / La Torre de l’Espanyol. 24/07/2022

La Torre de l’Espanyol. 24/07/2022

Un concert en un poble entranyable situat a la vora de l’Ebre.

La Torre de l’Espanyol, concretament és al costat d’Ascó. Quan no hi havia la central nuclear, jo estiuejava allà. Exactament a «Cal Roget», la casa on va néixer el meu avi. 
Els records d’estius fantàstics, van fer que Faslterbo anés a cantar en Paf amb la gent que tant ens va estimar i encara ens estimem. 

Al pati de les escoles, el dia de la festa major, el 24 de juliol, amb 35 graus de temperatura, vam fer un concert extraordinari. 
A més a més, un magnífic amic, músic i compositor, baterista del mític grup ELS PETS, en Joan Reig, va venir a acompanyar-nos. Va cantar una cançó seva, dedicada al seu fill, UN PESSIC DE MEL, i també, PAF EL DRAC MÀGIC.

El públic i nosaltres ho vam gaudir moltíssim. És una excel·lent persona i un gran amic de Falsterbo. De petit cantava les nostres cançons i de gran encara li agraden. 

Estava ple de gom a gom. La gent del poble, grans i petits i algun estiuejant «conegut» van cantar moltes de les cançons. També part de la família que encara tenim allà. Jo tinc sang d’aquesta terra i això va fer que per a mi fos un dels millors moments de la gira. 
I no podia ser d’un altra manera, quan vam acabar, fotos, somriures, abraçades, retrobades de gent que feia molts anys que no veia. I amb l’emoció i la calor, quasi no vaig poder dormir. Hauré de buscar un bon metge del son.

Jo sé que els companys que formen Falsterbo són els millors, però veurel’s tocar, sobretot quan fèiem les proves de so, amb aquella calor que ens queia a sobre, va fer que encara els trobés més fantàstics. El Toni Xucla, la Magalí Datzira, L’Àlex Badia, la Glòria Maurel, el Guillem Callejón, el Jordi Marquillas i per descomptat! la Montse Domènech, amb un somriure a la boca que va durar tot el concert, ha fet que encara els estimi més. 

Eduard

 

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Copyright

Copyright 2012 - 2022
© Falsterbo


Contacte

Email: eduard@doctorestivill.com
Manager: 607 905 698