Tu est aqui:  / Falsterbo / Suport Musical

Suport Musical

 

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 

 

LA BANDA ACTUAL

Toni Xuclà. És el mestre que coordina, fa arranjaments i el responsable que tot soni magnífic. Ell ja va produir el CD Cor de crom, el millor treball de Falsterbo.
Actualment ens portarà a aconseguir una gira brillant. És una persona seriosa que captiva a tothom amb el seu gran cor.

Àlex Badia. Toca el piano, els teclats, la melòdica i ens ajuda en tots els cors i veus que fem. És irònic, intel·ligent i el seu somriure ens agrada.

Guillem Callejón. És un guitarrista extraordinari, a més de tocar pedalsteel. Porta unes gorres que ens encanten. Es fa estimar.

Magalí Datzira. És una intèrpret amb una sensibilitat extraordinària. Toca el contrabaix, el baix i canta. Per a Falsterbo ja és imprescindible.

Glòria Maurel. Ella es defineix com una ‘timbalera’ però és la millor baterista que ha tingut Falsterbo mai a la vida. El seu somriure és encantador. I mai deixarem de dir-li que l’estimem.

 

MÚSICS QUE HAN COL·LABORAT AMB NOSALTRES PUNTUALMENT

Isidor Marí. Com a músic, després d’uns inicis com a cantautor, va ser un dels fundadors del grup UC, amb el qual va enregistrar Cançons d’Eivissa (1974), En aquesta illa tan pobra (1976) i Una ala sobre el mar (1978).

Carlos Duque. Malauradament un càncer fulminant se’l va endur. Tocava el baix. Sempre era puntual. I era el que ‘ens posava a ritme’.

Toni Hernández. És un guitarrista sensacional i millor persona 😉 Sempre és al nostre costat… i sempre ens ho fa passar bé.

Jaime de Burgos. És un músic magnífic i molt complert (teclat, acordeó, guitarra, piano…) ho toca quasi tot. I sempre, sempre somriu! 

Dani Ortin. Superbateria, puntual i molt divertit… amb una «passada» de ritme.

 

Copyright

Copyright 2012 - 2022
© Falsterbo


Contacte

Email: eduard@doctorestivill.com
Manager: 607 905 698